Privacy beleid

Persoonsgegevens en gegevensverwerking


Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden bij het bestellen van producten bij Stalkist hebben we enkele gegevens van je nodig. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, worden je NAW gegevens opgeslagen. Je mag de gegevens die we van je hebben altijd opvragen en/of corrigeren. Je kan contact met ons opnemen via onze klantenservice om wijzigingen door te geven (klantenservice@stalkist.nl).
Je gegevens gebruikt Stalkist om je bestelling te verwerken en de bestelling bij je te bezorgen. Je e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn als er onverhoopt iets misgaat bij de verzending. Het e-mailadres dat je opgeeft wordt uitsluitend gebruikt om functioneel met je te communiceren en je op de hoogte te houden van eventuele nieuwe ontwikkelingen. 

Geheimhouding 
De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.